Hemmets viktigaste del

Att tänka på - köksrenovering

Planerar du att renovera ditt kök, husets viktigaste rum? Fundera extra på både form och fuktion. Tänk på hur du använder köket idag och hur du vill använda det efter renoveringen? Brukar du laga mat ensam eller är ni flera som arbetar där? Äter du i köket eller vill du skapa ett separat matrum? Fungerar den befintliga planlösningen bra eller vill du göra om den, flytta väggar, öppna upp den?

Att renovera ett kök

Köksrenovering - stil

Och stilen då – ska köket kännas minimalistiskt, trendigt eller snarare hemtrevligt? Detaljer sätter personlig prägel på köket, fundera extra mycket på vad du vill ha för armaturer, textilier, möbler. Kanske går det att lyxa till helhetsintrycket med en fin kaffemasin och en vinkylare? Prata med oss om budgeten - fyll i kontaktformuläret eller ring. Därefter kommer vi med ett kostnadsförslag och en projektplan.

Köksrenovering

Hur går det till - köksrenovering

Vi kommer koordinera arbetet av alla yrkesgrupper, snickare, golvläggare, målare från start till mål. Vi strävar efter ett smidigt köksrenovering i enlighet med tidsplanen som är avtalad. Vi kommer med tips och råd när det gäller det praktiska som det estetiska.