Badrumsrenovering

Badrum - vackert och funktionellt

Badrum kan bli både en skönhetssalong, en spa eller en privat avslappningssalong där man stiger in efter jobbet. Det är oftast första rummet man besöker när man vaknar upp. En uppiggande dusch i ett badrum man gillar ger en härlig, lyxig känsla – en känsla som enligt oss är värt att satsa lite extra på, både vad gäller pengar och planering.

Badrumsrenovering

Sätt budget

Du behöver bestämma stilen och sätta en budget och när detta är gjort ger vi gärna förslag på lösningar om materialval och hur det befintliga utrymmet bäst bör planeras. Vi sköter badrumsrenovering på ett smidigt sätt i enlighet med tidsplanen som är avtalad, till ett rimligt pris. Vi koordinerar arbetet mellan alla yrkesgrupper, snickare, golvläggare, målare från start till mål.

Badrumsrenovering

Fuktskada, golvvärme

Vi arbetar inte enbart med helhetsrenoveringar. Har du en fuktskada i badrum? Vill du installera golvvärme i badrummet? Hör av dig. Vi kommer med badrumslösningar för små och stora badrum. Vi samarbetar även med behöriga partners som vet precis hur man gör och står redo att hjälpa dig med problemet.